Ik ben Saskia van Poppel en werk als voeding en leefstijl coach in de regio Alkmaar. Stoelmassage (stressreductie) is een fijne, directe behandeling die ik inzet om mensen weer te laten ervaren hoe (lichamelijke) ontspanning voelt.

Ik wil mensen met mijn diensten bewust maken dat alles met elkaar samenhangt. Iedere verandering heeft niet alleen effect op één onderdeel van lichaam, maar op het geheel. Het verbeteren van je vitaliteit/gezondheid kan dus vele subtiele veranderingen veroorzaken.

Kijk voor meer informatie op:
www.saskiavanpoppel.nl
www.zitfit.nl

SASKIA VAN POPPEL

Elke eerste vrijdag van de maand geeft Saskia van Poppel een maandelijkse stoelmassage.

Reserveer vooraf via de lijst in de OldSkoel of via de website van Saskia.

www.saskiavanpoppel.nl

SASKIA VAN POPPEL

Elke eerste vrijdag van de maand geeft Saskia van Poppel een maandelijkse stoelmassage.

Reserveer vooraf via de lijst in de OldSkoel of via de website van Saskia.

www.saskiavanpoppel.nl

Ik ben Saskia van Poppel en werk als voeding en leefstijl coach in de regio Alkmaar. Stoelmassage (stressreductie) is een fijne, directe behandeling die ik inzet om mensen weer te laten ervaren hoe (lichamelijke) ontspanning voelt.

Ik wil mensen met mijn diensten bewust maken dat alles met elkaar samenhangt. Iedere verandering heeft niet alleen effect op één onderdeel van lichaam, maar op het geheel. Het verbeteren van je vitaliteit/gezondheid kan dus vele subtiele veranderingen veroorzaken.

Kijk voor meer informatie op:
www.saskiavanpoppel.nl
www.zitfit.nl