Ik ben Saskia van Poppel en werk als masseur en leefstijl coach in de regio Alkmaar. Stoelmassage is een fijne, directe behandeling die ik inzet om mensen weer te laten ervaren hoe (lichamelijke) ontspanning voelt.

Het is een kortdurende behandeling van 20 minuten waarbij hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen worden gemasseerd door middel van acupressuur (drukpunten). Hierdoor worden blokkades opgeheven, doorbloeding gestimuleerd en de energiestroom in het lichaam geprikkeld. De behandeling wordt dóór de kleding heen gegeven op een speciale massagestoel.

Ik wil mensen met mijn diensten bewust maken dat alles met elkaar samenhangt. Iedere verandering heeft niet alleen effect op één onderdeel van lichaam, maar op het geheel. Het verbeteren van je vitaliteit/gezondheid kan dus vele subtiele veranderingen veroorzaken.

Kijk voor meer informatie op:
www.zitfit.nl

SASKIA VAN POPPEL

Elke eerste vrijdag van de maand geeft Saskia van Poppel een ontspannen of klachtgerichte drukpuntmassage (stoelmassage).

Vooraf reserveren kan via info@zitfit.nl of bel/app naar 06 53846072.

www.zitfit.nl

Ha lieve mensen. Ja wat een toestand zijn we in beland in de wereld. Er is zoveel in beweging maar alles staat ook stil. Zo ook de maandelijkse stoelmassage in de veranderende Oldskoel.

En wat snak ik weer naar lijfelijke toenadering, ont-moeting en aanraking merk ik aan mijzelf maar ook zo om mij heen.

Wanneer ik weer in de Oldskoel kom masseren laat nog even op zich wachten; dat zal niet eerder zijn dan april.

Ik mis jullie allemaal en ik zie uit naar de lente en onze ont-moetingen.

Warme zonnige groet van mij.
Saskia

Momenteel staat er niets gepland

SASKIA VAN POPPEL

Elke eerste vrijdag van de maand geeft Saskia van Poppel een ontspannen of klachtgerichte drukpuntmassage (stoelmassage).

Vooraf reserveren kan via info@zitfit.nl of bel/app naar 06 53846072.

www.zitfit.nl

Ik ben Saskia van Poppel en werk als masseur en leefstijl coach in de regio Alkmaar. Stoelmassage is een fijne, directe behandeling die ik inzet om mensen weer te laten ervaren hoe (lichamelijke) ontspanning voelt.

Het is een kortdurende behandeling van 20 minuten waarbij hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen worden gemasseerd door middel van acupressuur (drukpunten). Hierdoor worden blokkades opgeheven, doorbloeding gestimuleerd en de energiestroom in het lichaam geprikkeld. De behandeling wordt dóór de kleding heen gegeven op een speciale massagestoel.

Ik wil mensen met mijn diensten bewust maken dat alles met elkaar samenhangt. Iedere verandering heeft niet alleen effect op één onderdeel van lichaam, maar op het geheel. Het verbeteren van je vitaliteit/gezondheid kan dus vele subtiele veranderingen veroorzaken.

Kijk voor meer informatie op:
www.zitfit.nl

Ha lieve mensen. Ja wat een toestand zijn we in beland in de wereld. Er is zoveel in beweging maar alles staat ook stil. Zo ook de maandelijkse stoelmassage in de veranderende Oldskoel.

En wat snak ik weer naar lijfelijke toenadering, ont-moeting en aanraking merk ik aan mijzelf maar ook zo om mij heen.

Wanneer ik weer in de Oldskoel kom masseren laat nog even op zich wachten; dat zal niet eerder zijn dan april.

Ik mis jullie allemaal en ik zie uit naar de lente en onze ont-moetingen.

Warme zonnige groet van mij.
Saskia

Momenteel staat er niets gepland