DONEER NU!

Le Bouche à Oreille

Vintage, bric-à-brac en vondsten. Tweedehands meubelen, servies en bijzondere gebruiksvoorwerpen.

Elke vrijdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Extra verkoopdagen vindt u in de agenda hieronder.

Ideaal
Le Bouche à Oreille is ontstaan uit de behoefte om spullen een tweede of derde leven te geven. Er zijn nog zo veel spullen in omloop die goed gebruikt kunnen worden. Het succes van kringloopwinkels komt niet zomaar uit de lucht vallen. In deze consumptiemaatschappij kunnen we beter hergebruiken dan alles maar nieuw kopen. Bovendien is het ook veel sfeervoller om “oude” spullen met een verhaal in huis te hebben. Ook in een modern omgeving komen oude voorwerpen prachtig tot zijn recht.

Aantrekkelijk
We vinden het heel leuk om in binnen- en buitenland op marktjes, bij veilingen en op andere vindplaatsen spullen te vergaren voor weinig geld die we ook weer voor een redelijke prijs kunnen aanbieden. Dit houdt het voor ons maar ook zeker voor u aantrekkelijk om Le Bouche te bezoeken in de OldSkoel in Burgerbrug.

Pluktuin
Naast Le Bouche verzorgen wij ook de pluktuin van de OldSkoel. Daar kunt u een prachtig boeketje plukken tegen een vrijwillige bijdrage en hoe leuk is het om dan de bloemetjes in een vaasje te zetten die u bij Le Bouche heeft gekocht.

OldSkoel
Grote Sloot 116a
1754 JJ Burgerbrug

De aula huren?
Neem contact op via info@oldskoel.nl