Jessica Heetebrij - aanschuiftafel en vintagewinkel

Jessica Heetebrij

Elke vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten aan de grote tafel onder het genot van een kopje koffie met huisgemaakte taart.

In haar ruimte verkoopt Jessica tevens kleding, die ze een tweede kans geeft. Er wordt gelet op kwaliteit en uitstraling.

Jessica Heetebrij is een creatieve duizendpoot, die in haar ruimte veel activiteiten ontplooit:

WORKSHOP VERHALEN VERTELLEN – bedoeld voor mensen, die het verhalen vertellen beter onder de knie willen krijgen. In de workshop wordt uitgegaan van gedichten, tekstfragmenten en korte verhalen. Leuk voor groepen! Meer informatie en tarieven via info@jessicaheetbrij.nl

SIERADEN MAKEN – Jessica maakt sieraden op aanvraag, waarbij zij kijkt voor wie het sieraad is bestemd. Zij werkt graag met edelstenen en halfedelstenen, door de uniciteit en de natuurlijke kracht van elke steen. In combinatie met goud of zilver of alleen met edelmetalen. Ook het samen ontwerpen van een sieraad behoort tot de mogelijkheden. Heb je te maken met verlies van een dierbare, is het mogelijk om samen met Jessica van een sieraad met een speciale betekenis een ‘herinneringssieraad’ te maken.

TAFEL VAN 10 – ook organiseert Jessica de Tafel van 10. Kijk in de agenda voor de data.

FOTOGRAFIE – ook fotografeert Jessica in opdracht.

28
okt
Rouw retraite

info@jessicaheetebrij.nl
Telefoon: 06-12302230

Bezoekadres & openingstijden
OldSkoel, Grote Sloot 116a Burgerbrug
Vrijdags 10.00u-16.00u
Zaterdags – hou de FB pagina in de gaten – ‘OldSkoel’

OldSkoel
Grote Sloot 116a
1754 JJ Burgerbrug

De aula huren?
Neem contact op met Brenda via info@oldskoel.nl
Volg ons ook via:
Facebook