Write for Rights

Write for Rights

Amnesty International, Evelien Linschoten en Jessica Heetebrij

Op vrijdag 9 december is Oldskoel host voor de jaarlijkse brievenschrijver actie van Amnesty. Wij organiseren de schrijfmarathon “Write for Rights ” op vrijdag 9 december van 10.00-  22.00 uur. Mensen die mee willen schrijven kunnen op een tijdstip naar keuze komen en 1 of meer brieven schrijven 

Schrijf een brief. Verander een Leven.

Tijdens Write for Rights komen we ieder jaar in december in actie voor mensen die onterecht vastzitten of worden bedreigd vanwege hun werk, mening of om wie ze zijn. We sturen honderdduizenden brieven naar koningen, ministers en presidenten en vragen hun een einde te maken aan onrecht. Ieder jaar levert dat veel succes op.

Dus kom allemaal naar Oldskoel: vrienden en vriendinnen, vaders en dochters, moeder en zoons, oma’s, opa’s, kleinkinderen en schrijf mee om iemand in een benarde situatie een hart onder de riem te steken.

Handig om te weten:  Er zijn allerlei soorten voorbeeld brieven aanwezig. Die kun je gewoon overschrijven of zelf nog wat toevoegen. Ook kun je zelf uit de geselecteerde ontvangers kiezen  aan wie je wilt schrijven. Papier en pennen zijn aanwezig en meedoen is gratis.

Koffie, thee en taart zijn te koop bij Jessica Heetebrij. De schrijfmarathon vindt ook plaats in haar lokaal.

Datum: 9 december
Tijd: 10.00 – 22.00 uur
Locatie: OldSkoel, Grote Sloot 116a, Burgerbrug (lokaal van Jess)
Parkeren: in de parkeervakken voor de school, of op het terrein bij de kerk

www.amnesty.nl

Datum: 09 dec 2022
Tijd: 10:00 - 22:00 uur

Locatie: OldSkoel, Grote Sloot 116A, Burgerbrug