Stemtraject I Sing

door zangeres en stemcoach Helen Botman

Woensdag 14 september start voor de vijfde keer het stemtraject ‘I Sing’. In 10 lessen (4 groepslessen en 6 privélessen) werk je aan een song om die uiteindelijk voor je mede-deelneemsters te presenteren.

Doel is om te zingen met meer gemak, zeggingskracht en zelfvertrouwen.

Voor meer info en aanmelden, klik www.themovingvoice.nl/ising

De lessen vinden plaats in het muziekatelier, in de OldSkoel in Burgerbrug. Ook is het mogelijk om in Bergen privélessen te hebben.

– – –

Voor vrouwen van alle leeftijden die graag willen zingen, de mogelijkheden van hun stem willen vergroten, zichzelf willen verrassen, plezier willen hebben, en willen stralen en shinen…. In 10 weken werk je toe naar een (besloten) presentatie, via zowel groeps- als privélessen.

Helen: “Misschien denk je: “ooh, dat wil ik, maar mijn stem is niet mooi”. Of: “ja, dat lijkt me geweldig, maar ik heb altijd gehoord dat ik niet kan zingen”. Weet dan, dat ik dat al menig zangleerling heb horen zeggen – en ze het tegendeel heb kunnen bewijzen. Uiteindelijk zong iedereen de sterren van de hemel. Je kunt meer dan je denkt, weet of toegeeft, en dat laat ik je graag ervaren. Ik beloof je handvatten, inzichten, een veilige plek voor experiment, verrassingen en lots of FUN!”

 

Datum: 14 sep 2022
Tijd: 19:30 - 21:30 uur

Locatie: OldSkoel, Grote Sloot 116A, Burgerbrug