Stemtraject ‘I SING’

door Helen Botman

Op woensdagavond 29 september start zangeres en stemcoach Helen Botman haar stemtraject ‘I SING’. Voor vrouwen van alle leeftijden die graag willen zingen, de mogelijkheden van hun stem willen vergroten, zichzelf willen verrassen, plezier willen hebben, en willen stralen en shinen…. In 10 weken werk je toe naar een (besloten) presentatie, via zowel groeps- als privélessen.

Helen: “Misschien denk je: “ooh, dat wil ik, maar mijn stem is niet mooi”. Of: “ja, dat lijkt me geweldig, maar ik heb altijd gehoord dat ik niet kan zingen”. Weet dan, dat ik dat al menig zangleerling heb horen zeggen – en ik ze het tegendeel heb kunnen bewijzen. Uiteindelijk zong iedereen de sterren van de hemel. Je kunt meer dan je denkt, en dat laat ik je graag ervaren. Ik beloof je handvatten, inzichten, een veilige plek voor experiment, verrassingen en lots of FUN!”

Meer info en aanmelden via www.themovingvoice.nl/ising

De lessen vinden plaats in het muziekatelier, in de OldSkoel in Burgerbrug. En natuurlijk houden we rekening met corona en nemen we alle voorzorgsmaatregelen.

Datum: 29 sep 2021
Tijd: 19:30 - 21:30 uur

Locatie: OldSkoel, Grote Sloot 116A, Burgerbrug