SAXOFOONWORKSHOP

SAXOFOONWORKSHOP VOOR ‘ABSOLUTE BEGINNERS’ ZATERDAG 7 APRIL OLDSKOEL BURGERBRUG

Heb je er wel eens van gedroomd om op een saxofoon te spelen ? Die droom ligt dichterbij dan je denkt.

Zaterdag 7 april a.s. geeft saxofonist Victor Posch een ‘Saxofoonworkshop voor Absolute Beginners’ in de OldSkoel in Burgerbrug.

Victor Posch leert jou in 90 minuten de beginselen van het spelen op een saxofoon. Natuurlijk komen de juiste houding en blaastechniek aan bod. Maar ook verhalen over de sax, improviseren, samen spelen en noten lezen. Aan het eind van de workshop speel je samen met de groep een ‘samba’ op saxofoon.

De workshop is zeer geschikt voor mensen, die nog nooit iets aan muziek hebben gedaan. Elke deelnemer krijgt een eigen saxofoon met accessoires ter beschikking. De workshop kan worden gevolgd voor mensen tussen de 8 en de 99 jaar.

Victor Posch speelt als freelance saxofonist in tal van bands en theatergezelschappen in binnen- en buitenland, treedt in z’n eentje op, speelt samen met bassist/zanger Willem Schoone, componeerde de muziek voor een documentaire over schrijver Thomas Verbogt en maakte al 3 cd’s. In 2010 won hij de Rabobank Cultuurprijs Muziek.

De workshop in de OldSkoel is op zaterdag 7 april van 11.00-12.30 uur. Deelname kost 25 euro p.p. incl. gebruik altsax, rietje, accessoires.

De OldSkoel is gevestigd aan de Grote Sloot 116a in Burgerbrug. Opgeven via: victorposch@zonnet.nl / tel. 06 13230949.

Datum: 07 apr 2018
Tijd: 11:00 - 12:30 uur

Locatie: OldSkoel, Grote Sloot 116A, Burgerbrug