Saxofoonworkshop ‘Absolute beginners’

– door Victor Posch –

Heb je er wel eens van gedroomd om op een saxofoon te spelen ? Die droom ligt dichterbij dan je denkt.
Zaterdag 28 maart a.s. geeft saxofonist Victor Posch een ‘Saxofoonworkshop voor Absolute Beginners’ in de OldSkoel in Burgerbrug.

Victor Posch leert jou in 90 minuten de beginselen van het spelen op een saxofoon. Natuurlijk komen de juiste houding en blaastechniek aan bod. Maar ook verhalen over de sax, improviseren, samen spelen en noten lezen. Aan het eind van de workshop speel je samen met de groep een ‘samba’ op saxofoon.

De workshop is zeer geschikt voor mensen, die nog nooit iets aan muziek hebben gedaan. Elke deelnemer krijgt een eigen saxofoon met accessoires ter beschikking. De workshop kan worden gevolgd voor mensen tussen de 8 en de 99 jaar.

Victor Posch speelt als freelance saxofonist in tal van bands en theatergezelschappen in binnen- en buitenland, treedt in z’n eentje op, speelt samen met bassist/zanger Willem Schoone in ‘It’s only rock ’n roll’, componeerde de muziek voor de televisie-documentaire over schrijver Thomas Verbogt en maakte al 3 cd’s. In 2010 won hij de Rabobank Cultuurprijs Muziek.

Deelname kost 30 euro p.p. incl. gebruik altsax, rietje, accessoires.
Opgeven via: victorposch@zonnet.nl / tel. 06 13230949.

 

 

 

Datum: 28 mrt 2020
Tijd: 13:00 - 14:30 uur

Locatie: OldSkoel, Grote Sloot 116A, Burgerbrug