Rouw retraite

door Jessica Heetebrij en Lisa Bakker-Schmidt

Zaterdag 28 oktober a.s. van 10.00 – 16.00 uur wordt er een Rouw-retraite in de Oldskoel in Burgerbrug georganiseerd. Een dag lang stilstaan, in jezelf kijken wat verlies met je doet en het woorden en kleuren geven. Deze dag wordt begeleid door Lisa Bakker-Schmidt en Jessica Heetebrij.

Lisa Bakker-Schmidt is kunstenaar en maakt schilderijen waarin kleur centraal staat. Naast schilderworkshops begeleidt Lisa groepen mensen, die te maken hebben met ‘rouw en verlies’ en helpt gevoelens door middel van creativiteit vorm te geven. Onder haar leiding maken deelnemers een herdenkingsboekje van een overledene met kleuren, geuren, tekeningen, foto’s, gedichten, muziek en nog veel meer.

Jessica is ouderenwerker en pastor en heeft in haar werk veel te maken met afscheid nemen en het begeleiden van groepen met als onderwerp rouwverwerking. Tevens verzorgt zij rouwdiensten.

In deze Rouw-retraite wordt de rouw vorm gegeven middels creativiteit en gesprekken als steun in de verwerking. Op de voorgrond staan de persoonlijke herinnering aan de dierbare en de eigen weg, die iedereen gaat om het verlies te verwerken.  Op deze zaterdag 28 oktober wordt er stil gestaan bij het afscheid nemen en wordt er aandacht geschonken aan verleden, heden en toekomst.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag met koffie/thee en iets lekkers erbij, een lunch en werkmateriaal zijn 47,50 euro p.p. Opgeven via info@jessicaheetebrij vóór maandag 23 oktober.

Datum: 28 okt 2023
Tijd: 10:00 - 16:00 uur

Locatie: OldSkoel, Grote Sloot 116A, Burgerbrug