Piano-adventskalender concert

door Rob Stoop

Rob Stoop lanceert een uniek evenement in december, de piano-adventskalender. Je ontvangt dan dagelijks om 09.00 een piano-parel in je mail voor 1 euro per dag (1 t/m 24 dec), als je je opgeeft via robstooppianoacc@gmail.com.

Rob, de man achter TAOBA ( The Art Of Being Alone), vertelt in dit concert hierover, en vooral, hij speelt tintelende, fonkelnieuwe piano-parels.

Datum: 5 november
Tijd: 11.00 – 12.00 uur
Locatie: OldSkoel, Grote Sloot 16a, Burgerbrug
Entreeprijs: 10 euro
Reserveren: robstooppianoacc@gmail.com

NB: parkeren kan in de vakken voor de school, of  op het terrein van de kerk. Gelieve niet te parkeren in de walkant, of op de opritten van de buren.


Een lichtpuntje in de donkere dagen voor kerst:

Rob Stoop’s EXCLUSIEVE PIANO-ADVENTSKALENDER

De donkere dagen van december staan weer voor de deur: een uitgelezen periode om tot bezinning te komen in afwachting van de feestdagen. Speciaal voor die gelegenheid schreef componist en theatermaker Rob Stoop – de man achter The Art Of Being Alone (TAOBA) – een unieke, auditieve en visuele adventskalender voor alle adventsdagen (1 t/m 24 december). Verwen jezelf of iemand anders met een dagelijkse piano-parel, speciaal geschreven om je de donkere decemberdagen door te helpen! Door je aan te melden via robstooppianoacc@gmail.com ontvang je iedere dag stipt om 09.00 uur een muzikaal lichtpuntje in je e-mail. Deze e-mail bevat een youtube-link naar steeds een nieuwe pianocompositie van TAOBA. Een perfecte manier dus, om muzikaal af te tellen naar de kerst!

Voor meer informatie
Rob Stoop
www.robstoop.nl
06-25077013

Datum: 05 nov 2023
Tijd: 11:00 - 12:00 uur

Locatie: OldSkoel, Grote Sloot 116A, Burgerbrug