Kerstmarkt

Kerstmarkt

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december a.s. organiseert de OldSkoel in Burgerbrug voor de eerste keer een KERSTFAIR.

Op deze fair is van alles te koop en te beleven, het geeft dan ook een goed beeld van alle activiteiten die er in de OldSkoel worden georganiseerd.

Op beide dagen is de brocantewinkel Le bouche à oreille van Tineke Henselmans en Machteld Schoone geopend en verkoopt Jessica Heetebrij haar tweedekans kleding en sieraden. Kunstenares Caren Simon van Be-You-tiful is aanwezig met haar tweedehands design kleding, tassen, schoenen en edelsteensieraden van eigen hand. Tevens is er de mogelijkheid voor het met korting inschrijven voor de Workshops Edelsteensieraden, levensketting en zilveren sieraden maken, die Caren de komende tijd zal geven in de OldSkoel.

Ook Loods 72 staat op beide dagen met brocante en oude meubels op deze Kerstfair.

Vroon Pronk van Oma’s Lekkernijen verkoopt op vrijdag zelfgemaakte chutney, tiamaria, advocaat en kussens van oude dekens. Zaterdag is Monique Blom van Verbinding-Praktijk voor Kindercoaching aanwezig voor het geven van informatie.

Beide dagen serveert Jessica Heetebrij koffie, thee en kerstgebak aan de open koffietafel. De jeu des boules-baan staat ter beschikking van de gasten.

De Kerstfair in de OldSkoel is zowel op vrijdag als op zaterdag geopend van 10.00-16.00 uur, toegang gratis.

Op zondag 17 december om 15.30 uur geeft zangeres Helen Botman een concert in de OldSkoel ter gelegenheid van haar ‘I SING’-tournee (voorverkoop via www.helenbotman.com), die op dit ogenblik door heel Nederland te zien en te horen is. Voorafgaand aan dit concert is Le bouche à oreille vanaf 13.00 uur geopend en serveert Jessica Heetebrij koffie met kerstgebak in haar ruimte.

De OldSkoel is gevestigd in het voormalige schoolgebouw aan de Grote Sloot 116a in Burgerbrug.

Voor meer informatie zie www.oldskoel.nl of op de Facebookpagina van de OldSkoel.

Datum: 15 dec 2017 - 17 dec 2017
Tijd: 00:00 - 23:59 uur

Locatie: OldSkoel, Grote Sloot 116A, Burgerbrug